Pionjärer inom digitala media

1995 grundade Mark Getty och Jonathan Klein Getty Images i syfte att föra den fragmentariska bildbanksbranschen framåt till den digitala eran. Det är precis vad de gjorde. Vi var det första företag att licensiera bilder online – och har sedan dess fortsatt att utveckla branschen framåt med banbrytande licensmodeller, hanteringsverktyg för digitala media och ett omfattande utbud av kreativa och redaktionella bilder, microstock, videoklipp och musik.Att förverkliga kreativa idéer

Dagens digitala media erbjuder effektfulla och till synes oändliga sätt att skapa, kommunicera och få kontakt. Och trots att snabb onlineåtkomst till bilder, videoklipp och musik kan verka helt naturligt för oss nu, gick det knappt att föreställa sig för tio år sedan.

Som ledande skapare och distributör av stillbilder, videoklipp, musik och annat högkvalitativt material är vårt mål att inspirera kommunikatörer – och att ge dem verktyg så att de i sin tur kan skapa inspirerande saker.

Vi har branschens bästa och bredaste samlingar av bilder och videoklipp, däribland prisbelönt material inom nyheter, sport och underhållning, plus unika och samtida arkivbilder. Vår musiksamling består av ett brett utbud förhandsgodkända låtar från oberoende artister, topplisteband och populära soundtrack.

Världens mest inflytelserika medieföretag vänder sig till gettyimages.se för förstklassigt digitalt material – från multimiljondollarsbyråer till ledande dagstidningar, spelfilms- och tv-producenter, och till alla sorters bloggare.


 
Enkelhet
Vi har skapat en intuitiv, lättanvänd sökmotor som har satt standarden i branschen. Med vår plattform kan kunderna snabbt och effektivt söka upp, få licens för och hämta branschens bredaste, mest relevanta urval av digitalt material.
Leverans
Vi lever upp till kraven i den numera helt digitala publiceringsbranschen genom att tillhandahålla ett realtidsflöde av bilder från nyheter, sport och underhållning, och vi levererar dem direkt till ditt skrivbord. Vi erbjuder också expertkunskaper och djupgående research i vårt arkiv med unika, ovanliga foton.
Relevans
Vi vill ge samtliga våra kunder, från Fortune 500-företagen till de enskilda bloggarna, det bästa möjliga urvalet av digitalt material. Det är därför vi ständigt gör efterforskningar om kreativa och marknadsrelaterade trender, utforskar nya riktningar inom fotografi och breddar vårt urval av bilder, microstock och musik.
Erfarenhet
Det finns kort sagt ingen annan som har mer erfarenhet av den globala mediamarknaden. Sedan 1995 har Getty Images banat vägen för att knyta samman yrkesmänniskor inom kommunikation med en alltmer olikartad och mediekunnig publik.