Een pionier op het gebied van digitale media

In 1995 richtten Mark Getty en Jonathan Klein Getty Images op om het gefragmenteerde landschap van de stockfotografie te digitaliseren. En dat is precies wat ze hebben gedaan. We waren het eerste bedrijf dat online licenties voor beelden verleende en zijn toonaangevend binnen de sector dankzij baanbrekende licentiemodellen, tools voor het beheer van digitale media en een uitgebreid aanbod aan creatieve en redactionele beelden, microstock, footage en muziek.Creatieve ideeën tot leven brengen

De digitale media van tegenwoordig bieden ons krachtige en ogenschijnlijk oneindige manieren om te creëren, te communiceren en te verbinden. En hoewel snelle online toegang tot beelden, footage en muziek nu heel gewoon lijkt, was dat tien jaar geleden nog haast ondenkbaar.

Als een toonaangevende maker en distributeur van stilstaande beelden, footage, muziek en andere premium content streven wij ernaar communicators te inspireren en hen de tools te geven om hun eigen inspirerende werk te creëren.

We bieden de beste en meest uitgebreide collecties beelden en footage aan, inclusief bekroonde content op het gebied van nieuws, sport en entertainment en zeldzame en eigentijdse archiefbeelden. Onze muziekcollectie bestaat uit een groot aanbod aan tracks met clearances van onafhankelijke artiesten, topacts en populaire soundtracks.

Van succesvolle reclamebureaus tot toonaangevende kranten en van speelfilm- en tv-producenten tot bloggers van alle soorten en maten, voor premium digitale content gaan 's werelds meest invloedrijke media naar gettyimages.nl.


 
Eenvoud
We hebben een intuïtieve en gebruiksvriendelijke zoekmachine ontwikkeld die sindsdien niet meer uit de sector weg te denken is. Ons platform stelt klanten in staat om snel en effectief binnen de meest uitgebreide en relevante selectie digitale content in de sector te zoeken en de gewenste content te licentiëren en te downloaden.
Actualiteit
Om aan de eisen van een volledig digitale uitgeversbranche te voldoen, voorzien we in een realtime feed met nieuws-, sport- en entertainmentbeelden die rechtstreeks naar uw desktop worden geleverd. We bieden ook deskundige onderzoeksservices voor onze zeldzame archiefbeelden aan.
Relevantie
Van Fortune 500-bedrijven tot individuele bloggers, we streven ernaar al onze klanten de best mogelijke selectie digitale content te bieden. Daarom houden we creatieve en markttrends continu in de gaten, verkennen we nieuwe richtingen binnen de fotografie en breiden we ons aanbod voortdurend met footage, microstock en muziek uit.
Ervaring
Niemand heeft meer ervaring met de wereldwijde mediamarkt. Getty Images is sinds 1995 toonaangevend als het gaat om het koppelen van communicatieprofessionals aan een continu veranderend, medialievend publiek.